BALKON FESTIVAL 2019

Ontdek op zaterdagavond 22 juni een muzikale stad tijdens een verrassende tocht door het centrum van Enschede. Muzikanten geven serenades vanaf balkons. Er zitten zelfs enkele binnenbalkons in de route! Op zondagochtend 23 juni loopt de route door de wijk Horstlanden Veldkamp. Dit is de wijk waar een van de mooiste synagoges van het land staat. 

Tijden en startpunten

22 juni: route duurt ca. 3 uur en wordt lopend afgelegd in groepen.
Twee starttijden: 19.00 en 20.00 uur. Startpunt: voor het stadhuis van Enschede aan de Langestraat 24.
Belangrijk: in verband met smalle trappen is de route op zaterdag helaas niet geschikt voor (kinder)wagens en rolstoelen.

23 juni: route duurt ca. 2,5 uur en wordt lopend afgelegd.
Starttijd 11.00 uur. Startpunt: Synagoge aan de Prinsestraat 14-16.

Prijzen
Wil je alle balkonconcerten meemaken? Koop dan een kaartje.
Prijzen 22 juni: volwassenen € 12,50 p.p. en kind t/m 12 jaar € 5.
Prijzen 23 juni: volwassenen € 5 p.p. en kinderen gratis
Dit is inclusief het programmaboekje met achtergrondinfo over de gebouwen plús een hapje en drankje.
Een aantal balkonconcerten is in de openbare ruimte. Daar kan iedereen van genieten.

Tip: Wil je alles meemaken, koop dan op tijd een kaartje bij Concordia want het kan zijn dat het op de dag zelf al uitverkocht is. M.n. de groepen op zaterdag zijn niet al te groot.

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf 1 juni t/m 22 juni 15.00 uur te koop via Concordia: balie Langestraat 56 in Enschede of via www.concordia.nl (klik op THEATER en zoek de juiste datum op). Zolang de voorraad strekt zijn op de dag zelf kaarten te koop bij het startpunt vanaf 1 uur voorafgaand aan de start van het festival. Belangrijk: Je moet je gekochte kaart (of e-ticket) bij het startpunt inwisselen voor een polsbandje. Je kunt je e-ticket ook op op je mobiel tonen bij het startpunt.
Kom ruim op tijd want het omwisselen duurt even en we starten op tijd. 
Met het polsbandje krijg je toegang tot alle balkonconcerten (ook de concerten die binnen gehouden worden of in een tuin).